Hurtig Levering: 1-3 Hverdage
Klarna: Køb nu - Betal senere

flag DKK

flag DKK

0 0,00 DKK
0 0,00 DKK

Bæredygtighed

Etisk mode handler for os om passion. Vi brænder for at give vores brugere et produkt produceret med hjertet på rette sted – med respekt for natur, miljø og ikke mindst de mennesker, som er involveret i produktionen. Hvert smykke indeholder et virkeligt blad eller frø og er håndlavet netop for at bevare bladets skønhed og lethed – samt for at sikre den nødvendige styrke og robusthed. Vi inddrager lokalsamfundet i produktionen og sikrer dem en stabil indtægt og ordnede arbejdsforhold. I ønsket om at give noget tilbage til naturen, vil vi hertil plante et træ i Brasilien, hver gang nogen tilmelder sig vores nyhedsbrev.

pureleaf jewelery pureleaf jewelery

Etisk tilgang

PureLeaf er en hyldest til naturen, detaljen og ikke mindst individualitet og personligt udtryk. Naturens forskelligartede og detaljerede skønhed er vores primære omdrejningspunkt. Med et skarpt fokus på det bæredygtige aspekt samt sociale ansvar ved produktionen præsenterer PureLeaf et æstetisk samspil mellem nytænkende smykkedesign og naturens unikke udtryk.

Vores fokus på lokalsamfundet omkring produktionen sikrer desuden lokale familier en stabil indtægt samt ordnede arbejdsforhold. For at bidrage til en udligning af indkomst- fordelingen ansættes lokale familier til at tage del i fremstillingsprocessen ved at hjælpe til med at indsamle og forarbejde det organiske materiale brugt i produktionen af smykkerne. Hele vores produktion er certificeret af IBAMA (Det Brasilianske Institut for Miljø og Vedvarende Naturressourcer).

pureleaf jewelery image
pureleaf jewelery process image
pureleaf jewelery process image
pureleaf jewelery process image
pureleaf jewelery process image
pureleaf jewelery process image
pureleaf jewelery image

Produktion

Fremstillingen af smykkerne begynder med indsamlingen af blade og andre elementer i den brasilianske natur. Dette udtørres og, om nødvendigt, skeletteres, inden det efterfølgende behandles for at opnå den nødvendige stivhed.

Endelig er det organiske materiale klar til at blive belagt med 18 karat guld. Vores smykker er håndlavede, hvilket gør det muligt at bevare en skønhed og lethed i det enkelte blad, uden at det er skrøbeligt. Vores kollektioner omfatter øreringe, armbånd, vedhæng, halskæder og ringe.

Vores smykkeproducent er certificeret af Det Brasilianske Institut for Miljø og Vedvarende Naturressourcer (IBAMA). IBAMA tilskynder til at anvende fair og miljøvenlige teknikker i virksomhedernes påvirkning af naturen. Materiale, der er certificeret af IBAMA, har et godkendelsesstempel fra Brasiliens myndighed inden for bæredygtig skovforvaltning. Ingen truede naturelementer anvendes til fremstilling af IBAMA-certificerede produkter.

Materialer

PureLeafs smykker skal anses som små kunstværker. Vores smykker er fremstillet i Brasilien på en base af organisk materiale belagt med 18 karat guld, hvidguld eller sort rhodineret guld. Det anvendte materiale kommer hovedsagligt fra de midt-vestlige regioner af landet, hvor smukt savannelandskab møder tropiske sumpområder og frodig regnskov. Her indsamles de nedfaldne blade og grene, som fungerer som kernen af smykkerne.

Bæredygtighed

Bæredygtighed bør være et nøgleord i enhver produktionsproces. Vi mener, at det er nødvendigt at vise, at design og mode kan være bæredygtig og ansvarlig, og på samme tid moderne og elegant.

PureLeaf laver håndlavede smykker, som er langt mindre forurenende end masseproducerede smykker.

Vi bruger kun genanvendt guld til belægning af vores unikke smykker. På denne måde minimerer vores produktionsproces de negative miljømæssige konsekvenser, der ellers kan være som følge af guldminedrift og smeltning. Da vi kun bruger genanvendt guld, undgår vi ovenikøbet at bidrage til det usunde arbejdsmiljø i mineindustrien.

Derudover mener vi, at det at skabe et håndlavet produkt giver en højere kvalitet sammenlignet med fabriksproducerede smykker.

pureleaf jewelery image
pureleaf jewelery image

Giv tilbage til naturen

Da vi er miljøbevidste, vil vi gerne sige tak til naturen for alle disse fantastiske kilder, vores smykker er lavet af. Derfor vil vi plante et træ i Brasilien for hver ordre modtaget i vores webshop. Hvis du ikke har tilmeldt dig vores nyhedsbrev endnu, vil du nu være med til at plante et træ ved at gøre det.

Plantning af træer ville ikke være muligt uden OneTreePlanted, hvis bidrag har været og fortsat er afgørende for genplantning, bevaring og beskyttelse af de truede skove i hele verden.

pureleaf jewelery image
pureleaf jewelery image
pureleaf jewelery image
pureleaf leaf icon

Vi planter et træ for hver ordre

Shop nu
X
  Din kurv er tomTilbage til butikken
   Beregn fragtomkostninger

   Plant et træ

   plant a tree icon

   Plant et træ i Brasilien

   Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og hjælp den brasilianske regnskov. For hver person, der skriver sig op, vil vi plante et træ.

   Dine indstillinger

   Tilmeld dig eller log ind for at tilføje til favorit