Bliv forhandler af PureLeaf smykker

 

Butikker

 

Har du en smykke- eller livsstilsbutik, og er du interesseret i muligheden for at sælge unikke og bæredygtige smykker fra PureLeaf?

 

Kontakt os på mail@pureleaf.dk.

 

Så vil vi vende tilbage til dig med henblik på en snak om de mange spændende muligheder, vi kan tilbyde.

 

Privat salg

Er du vores næste værtinde for en hyggelig smykkeaften for dig og dine venner? Nu har du muligheden for at invitere dine veninder, familie, naboer eller kollegaer hjem til en spændende aften i smykkernes og bæredygtighedens tegn.

 

I dine hjemlige rammer tilbyder vi nogle hyggelige og inspirerende timer, hvor én af vores PureLeaf-specialister vil give dig og dine gæster et eksklusivt indblik i PureLeafs univers af bæredygtighed og unikt smykkedesign.

 

Dine gæster tilbydes en eksklusiv event-rabat på alle køb af smykker denne aften, og som værtinde modtager du oven i et valgfrit smykke fra PureLeaf med en værdi op til 1400 Dkr.

 

Kontakt os på mail@pureleaf.dk. Så vil vi vende tilbage til dig med yderligere oplysninger om mulighederne for at blive PureLeaf-værtinde i dit private hjem.

Om Os

Smykker fra PureLeaf oplever stigende opmærksomhed og popularitet i Danmark. Mærket skiller sig ud fra andre smykkeproducenter på en lang række interessante områder:

 

Med et skarpt fokus på bæredygtighed præsenterer PureLeaf et æstetisk samspil mellem nytænkende smykkedesign, naturens unikke udtryk, samt social ansvarlighed og miljøbevidst produktion. Vores smykker er små unikke kunstværker, der er fremstillet på en base af ægte blade, belagt med 18 karat guld, hvidguld eller sortguld. PureLeaf er en hyldest til naturen og ikke mindst individualitet og personligt udtryk, hvor naturens forskelligartede og detaljerede skønhed er det primære omdrejningspunkt.

 

Vores smykker er håndlavede og fremstillet i Brasilien. Guld belægningen bliver forsigtigt penslet på, da denne fremgangsmåde sikrer, at naturens detaljer ikke går tabt. Således er det muligt at fremstille et smykke, som bevarer bladets unikke karakter.

Hele produktionen er certificeret af IBAMA (Det Brasilianske Institut for Miljø og Vedvarende Naturressourcer).

Kontakt Os

Kontakt os på

 

mail@pureleaf.dk.

 

Så vil vi vende tilbage til dig med henblik på

en snak om de mange

spændende muligheder, vi kan tilbyde.