Hurtig Levering: 1-3 Hverdage
Klarna: Køb nu - Betal senere

flag DKK

flag DKK

0 0,00 DKK
0 0,00 DKK

Bliv forhandler af PureLeaf smykker

Kontakt os

Har du en smykke- eller livsstilsbutik, og er du interesseret i muligheden for at sælge unikke og bæredygtige smykker fra PureLeaf?

 

Kontakt os på mail@pureleaf.dk

 

Så vil vi vende tilbage til dig med henblik på en snak om de mange spændende muligheder, vi kan tilbyde.

Bliv forhandler

PureLeaf kombinerer æstetisk design med en etisk og bæredygtig tilgang til mode. Etisk mode handler for os om passion. Vi brænder for at give vores brugere et produkt produceret med hjertet på rette sted - med respekt for natur, miljø og ikke mindst de mennesker, som er involveret i produktionen.

Forbrugere forholder sig i dag meget til miljømæssige påvirkning. Faktisk rangerer forbrugere, på tværs af generationer, bæredygtighed højest blandt forskellige tiltag brands kan initiere. Derfor købes der i stigende grad fra bæredygtige firmaer, hvorfor forbrugerne er villige til at betale den rigtige pris for varer, der lover en reduceret negativ miljøpåvirkning.

Som forhandler tilføjer du derfor ikke bare smukke smykker til din butik, du tilføjer også et brand, hvis grønne profil vil appellere til både nye og gamle kunder.

pureleaf jewellery
pureleaf jewellery

Om Os

Smykker fra PureLeaf oplever stigende opmærksomhed og popularitet i Danmark. Mærket skiller sig ud fra andre smykkeproducenter på en lang række interessante områder:

Med et skarpt fokus på bæredygtighed præsenterer PureLeaf et æstetisk samspil mellem nytænkende smykkedesign, naturens unikke udtryk, samt social ansvarlighed og miljøbevidst produktion. Vores smykker er små unikke kunstværker, der er fremstillet på en base af ægte blade, belagt med 18 karat guld, hvidguld eller sortguld. PureLeaf er en hyldest til naturen og ikke mindst individualitet og personligt udtryk, hvor naturens forskelligartede og detaljerede skønhed er det primære omdrejningspunkt.

Vores smykker er håndlavede og fremstillet i Brasilien. Guld belægningen bliver forsigtigt penslet på, da denne fremgangsmåde sikrer, at naturens detaljer ikke går tabt. Således er det muligt at fremstille et smykke, som bevarer bladets unikke karakter.

Hele produktionen er certificeret af IBAMA (Det Brasilianske Institut for Miljø og Vedvarende Naturressourcer).

Send en besked

  pureleaf jewellery
  X
   Din kurv er tomTilbage til butikken
    Beregn fragtomkostninger

    Plant et træ

    plant a tree icon

    Plant et træ i Brasilien

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og hjælp den brasilianske regnskov. For hver person, der skriver sig op, vil vi plante et træ.

    Dine indstillinger

    Tilmeld dig eller log ind for at tilføje til favorit