Gratis levering: 1-3 hverdage
Forlænget retur frem til 15/1

E-mærket

flag kr.

0 0,00 kr.
0 0,00 kr.

Handelsbetingelser

De følgende vilkår og betingelser gælder for alle leverancer fra pureleaf.dk.

 

Betingelserne gælder for både private og erhvervsdrivende.

 

Betingelserne er gældende i tilfælde, hvor ingen andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og pureleaf.dk som sælger finder sted. pureleaf.dk ejer ophavsretten til alt indhold og materialer på denne hjemmeside, herunder billeder.

 

Det er ikke tilladt at kopiere, reproducere, distribuere, genudsende, downloade, vise, sende eller overføre nogen del af hjemmesiden uden skriftlig tilladelse fra os.

 

Det er tilladt at printe eller downloade sider til personligt og ikke-kommercielt brug. Hvis du er i tvivl om, hvad der er tilladt, er du velkommen til at kontakte os med eventuelle spørgsmål.

 

Generelle oplysninger

Pure Leaf ApS
Englodden 6
2500 Valby
Danmark
CVR: 39250640
E-mail: mail@pureleaf.dk

Telefonnummer: +45 60 13 13 36

 

Betaling

PureLeaf tager imod følgende betalingskort og betalingsmetoder: Kreditkort (Dankort, VISA/Dankort, VISA, Mastercard), Mobilepay og Klarna.

 

For at kunne tilbyde Klarnas betalingsmetoder, vil vi muligvis overføre dine personlige oplysninger i form af kontakt- og ordreoplysninger til Klarna, for at Klarna kan vurdere, hvorvidt du er kvalificeret til deres betalingsmetoder, og for at skræddersy disse betalingsmetoder til dig. Dine overførte personlige data bliver behandlet i overensstemmelse med Klarnas egen Databeskyttelsesmeddelelse.

 

Betalingen vil først blive trukket fra din konto ved afsendelse af varen.

 

Alle priser er i DKK og inkluderer moms. Ved køb uden for Danmark vil alle beløb være i EUR.

 

PureLeaf krypterer alle dine kortoplysninger gennem SSL (Secure Socket Layer) protokollen. Det sikrer, at uvedkommende ikke kan opfange kortnumre eller andre informationer under transaktionen med PBS/NETS.

 

PureLeaf tager ikke gebyrer ved brug af kreditkort. 

 

Gældende lovgivning

PureLeaf benytter sig af den danske lovgivning.

 

Levering

PureLeaf bestræber sig på at afsende ordrer inden kl. 12:00 samme dag.

 

Ordrer afgivet efter kl. 12:00 vil blive afsendt den efterfølgende dag. I øjeblikket tilbyder vi udelukkende levering til Danmark, Europa og USA. Priser og betingelser fremgår herunder.

 

PureLeaf tilbyder gratis levering til pakkeshop i hele Danmark

 

PureLeaf benytter GLS til forsendelse af varer i Danmark. Levering til pakkeshop er gratis for modtager.

 

Derudover tilbydes levering til erhvervsadresser til enhedspris 29 kr. Og levering til privat adresse til enhedspris 39 kr.

 

I tilfælde af udeblevne leverancer vil PureLeaf fremsende en ny leverance uden beregning.

 

Levering i Danmark: normalt 1-3 hverdage.

 

Du kan altid følge din forsendelse via det Track & Trace-nummer, du modtager ved bestilling.

 

Levering til Europa og USA

PureLeaf benytter GLS eller PostNord (medmindre andet er anvist) ved internationale forsendelser. Levering inden for Europa kan tage 3-5 dage. GLS leverer i normale arbejdstider fra mandag til fredag. Levering i USA kan variere fra ordre til ordre.

 

Levering i Østrig, Belgien, Tjekkiet, Finland, Frankrig, Tyskland, Holland, Polen, Sverige, Storbritannien: 49 kr.

 

Levering i Bulgarien, Kroatien, Estland, Ungarn, Italien, Letland, Litauen, Monaco, Norge, Portugal, Schweiz, Spanien, Ungarn: 79 kr.

 

Levering i Cypern, Filippinerne, Cypern, Grækenland, Monaco, Rumænien, USA (Amerikas Forenede Stater): 139 kr.  

 

Forsendelsesomkostningerne til dit land fremgår ved check-out. Du kan altid følge din forsendelse via det Track & Trace-nummer, du modtager ved bestilling.

 

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

 

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til mail@pureleaf.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. Du kan også købe en returlabel, som du finder på PureLeaf.dk.

 

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

 

Du kan bruge vores returlabel, som du finder på shoppen, udfylder, printer og sætter det på din returpakke. Vores returlabel koster 39 DKK (for kunder i Europa og US koster et returlabel samme pris som forsendelse – se ovenfor). Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

Varer med påsat returlabel sendes til:

 

PureLeaf
Englodden 6
2500 Valby
Danmark

 

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

 

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

 

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

 

Varerne skal returneres i original emballage, hvis du vil være sikker på. at kunne få det fulde beløb retur.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

 

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

 

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Fortrydelsesret i erhvervskøb

Særlige regler for fortrydelsesret gælder salg til erhvervsdrivende.

 

Reklamationsret

PureLeaf yder to års reklamationsret i henhold til købeloven. Denne omfatter fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert brug eller forkert vedligeholdelse.

 

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

 

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

 

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettes til:

 

PureLeaf
Lund Brandhouse
Englodden 6
2500 Valby
Danmark

Telefon: +45 60 13 13 36
E-mail: mail@pureleaf.dk

 

Bemærk at varen ikke kan afleveres personligt hos, og at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. 

 

For at fremskynde ekspeditionen anbefaler vi, at fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

 

REGLER for PureLeaf garanti:

 

1) Følgende er ikke omfattet af garantien:

1.1. Ændringer i produktets farve og klarhed, som kan ske over tid og fremskyndes ved kontakt med parfume, creme, shampoo, sæbe, havvand, saltholdig luft samt slibende produkter generelt;

1.2. Skader på dele af produktet som følge af forkert brug, hvilket kan ske i situationer, der involverer et fald, håndtering af produktet med hårdt fysisk pres eller andre former for stød eller slag med tilstrækkelig kraft til at dele af produktet knækker eller går i stykker;

 

2) Garantien ophører, dvs. garantien er automatisk ugyldig, hvis:

2.1. Produktet har lidt nogen form for overlast, herunder uheld, der ikke er omfattet af denne garanti, såsom forkert brug eller skader som følge af naturkatastrofer eller hændelser (oversvømmelse, saltholdig luft etc.);

2.2. Brug af enhver form for kemiske produkter til rensning af produktet, fx acetone, tandpasta, cremer, alkohol, blandt andre.

 

3) Tips til vedligeholdelse:

3.1. Vent 10 minutter efter at du har påført creme, deodorant, make-up og parfume, før du tager dine naturlige smykker på;

3.2. Undgå friktion mellem smykkerne, også smykkernes enkelte dele, både når de er i brug og når du opbevarer dem;

3.3. Hav aldrig dine naturlige smykker på i forbindelse med hårfarvning eller -blegning.

3.4. Undgå badning og dykning i havet eller i svømmebassiner, da både saltholdigt vand og luft samt klor kan forårsage farveændringer på dit smykke/produkt.

 

Erhvervsdrivende

Som erhvervsdrivende har du reklamationsret i 3 måneder. Særlige regler vedrørende reklamation for erhvervsdrivende. Se indgået kontrakt.

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Kundesupport på mail@pureleaf.dk eller telefon 6013 1336. Er vi mod forventning ikke i stand til at hjælpe dig, kan du herefter kontakte:

 

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr  

 

 

Persondatapolitik 

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

 

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  Vi videregiver ikke dine oplysninger til andre virksomheder, medmindre vi klart oplyser hvilke oplysninger vi videregiver, hvorfor og til hvem.

 

Personoplysningerne registreres hos Pure Leaf ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

 

Den dataansvarlige på pureleaf.dk er Pure Leaf ApS

 

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: mail@pureleaf.dk. 

 

Standardfortrydelsesformular

Hent og print denne formular, som kan udfyldes og returneres hvis fortrydelsesretten gøres gældende. Formularen underskrives og sendes til:

 

Pure Leaf ApS

Adresse: Englodden 6

Postnr. og by: 2500 Valby

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 12. 02. 2021

X
  Din kurv er tomTilbage til butikken
   Beregn fragtomkostninger

   Få 10% og plant et træ

   plant a tree icon

   Plant et træ i Brasilien

   Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og hjælp den brasilianske regnskov. For hver person, der skriver sig op, vil vi plante et træ.

   Dine indstillinger

   Tilmeld dig eller log ind for at tilføje til favorit