Gratis levering: 1-3 hverdage
Forlænget retur frem til 15/1

E-mærket

flag kr.

0 0,00 kr.
0 0,00 kr.

Ofte stillede spørgsmål

Bestilling

Hvor lang leveringstid er der fra jeg har afgivet min ordre?

Vi bestræber sig på at afsende ordrer inden kl. 12:00 samme dag. Derefter går der 1-3 hverdage.

Min pakke er ikke kommet?

Hvis din pakke ikke er kommet inden for 3 hverdage, kan du følge din forsendelse via det Track & Trace-nummer, du modtog ved bestilling. Hvis der fortsat oplever problemer, bedes du kontakte kundeservice på: mail@pureleaf.dk eller mobil 60131336.

Hvad sker der, hvis jeg glemmer at afhente min pakke?

Hvis du glemmer at afhente din pakke, sendes den automatisk retur til os. Når vi har modtaget din pakke, vil vi kontakte dig.

Jeg har modtaget et forkert smykke/mangler et smykke i min pakke?

Såfremt dette skulle forekomme, bedes du kontakte kundeservice på: mail@pureleaf.dk eller mobil 60131336.

Kan jeg annullere min ordre?

Hvis du ønsker at annullere dit køb, skal du kontakte os hurtigst muligt. Hvis ordren allerede er sendt afsted, er det desværre ikke muligt at annullere ordren.

Hvordan modtager jeg mit PureLeaf gavekort?

Bliver det sendt fysisk eller på mail?

Leverer PureLeaf udenfor Danmark?

Vi leverer gerne PureLeaf smykker udenfor Danmark. PureLeaf benytter GLS eller PostNord (medmindre andet er anvist) ved internationale forsendelser. Levering inden for Europa kan tage 3-5 dage. GLS leverer i normale arbejdstider fra mandag til fredag. Levering i USA kan variere fra ordre til ordre.

Levering i Østrig, Belgien, Tjekkiet, Finland, Frankrig, Tyskland, Holland, Polen, Sverige, Storbritannien: 49 kr.

Levering i Bulgarien, Kroatien, Estland, Ungarn, Italien, Letland, Litauen, Monaco, Norge, Portugal, Schweiz, Spanien, Ungarn: 79 kr.

Levering i Cypern, Filippinerne, Cypern, Grækenland, Monaco, Rumænien, USA (Amerikas Forenede Stater): 139 kr.

Forsendelsesomkostningerne til dit land fremgår ved check-out. Du kan altid følge din forsendelse via det Track & Trace-nummer, du modtager ved bestilling.

Returnering

Jeg har fortrudt mit køb hos PureLeaf. Hvordan returnerer jeg?

Du returnerer din vare ved at sende den i original emballage og stand med kvittering og udfyldt returseddel. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Du kan bruge vores returlabel, som du finder på shoppen, udfylder, printer og sætter det på din returpakke. Vores returlabel koster 39 DKK (for kunder i Europa og US koster et returlabel samme pris som forsendelse – se ovenfor). Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Varer med påsat returlabel sendes til:

PureLeaf
Ny Carlsberg Vej 146, 1. tv.
1799 København V
Danmark

Jeg ønsker at returnere efter de 14 dages returret?

Efter 14 dage tilbyder vi ikke pengene retur. Vi kan derimod tilbyde et tilgodebevis til vores webshop. Ønskes dette, bedes du kontakte vores kundeservice på: mail@pureleaf.dk eller mobil 60131336.

Kan jeg bytte mit smykke til et andet?

Vi anbefaler, at du sender dit smykke retur til os, og derefter foretager et nyt køb på vores webshop. Når vi har modtager din pakke tilbagebetaler vi beløbet til kortet brugt ved køb eller opretter et tilgodebevis.

Reklamation

Hvad gør jeg, hvis mit smykke er gået i stykker?

PureLeaf yder to års reklamationsret i henhold til købeloven. Denne omfatter fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert brug eller forkert vedligeholdelse.

Hvordan behandles min reklamation?

Hver reklamation bliver individuelt vurderet. Vi tager ikke imod reklamationer, hvor smykket har lidt tydelig overlast.

Klarna

Hvis man vælger betaling i tre rater, hvornår betaler man så første rate?

Den første rate trækkes fra dit kort når forhandleren afsender din vare/dit køb, og de følgende to rater bliver automatisk trukket på din konto hhv. 30 og 60 dage derefter. Du får elektronisk besked om de præcise datoer, og både datoer og betaling vil være synlig i Klarna-appen.

Hvor mange dage er der imellem betalingen af de tre rater?

Den første rate betales når forhandleren pakker og afsender din vare/dit køb, den anden rate betales 30 dage senere og den tredje og sidste rate betales 60 dage senere.

Produkter

Hvilken størrelse bruger jeg i ringe?

Ringstørrelsen svarer til omkredsen af din finger i mm. Hvis du ikke kender din ringstørrelse, kan du forsøge at vikle en snor rundt om fingeren, og derefter måle længden på snoren. På den måde finder du din ringstørrelse.

Vær opmærksom på, at du fordelagtigt kan gå en størrelse op på vores bredde ringe, i forhold til hvad du plejer at bruge.

Kan jeg prøve PureLeaf smykkerne på?

Du kan prøve vores smykker hos vores forhandlere. Du finder din nærmeste forhandler her: https://pureleaf.dk/butikker/

Husk altid at ringe til butikken inden for at sikre dig, at de har den ønskede style på lager.

Hvad betyder de forskellige størrelser på smykkerne?

Ved nogle af vores styles kan du vælge imellem størrelserne small, medium og large. Disse størrelser indikerer størrelsen på bladet. Da vores smykker indeholder et ægte blad fra naturen, er alle smykker fra PureLeaf unikke. Derfor har PureLeafs smykker ikke en fast størrelse. Når du vælger mellem small, medium og large, giver de os en indikation om, hvor stor eller lille du vil have dit smykke.


Omkredsen på ringene vil selvfølgelig være svarende til de standardiserede mål.

Hvordan holder mit PureLeaf smykke sig pænt?

Guldbelægningens holdbarhed afhænger af slid og miljø, men også andre faktorer som mængden af salt i din hud. Derfor anbefaler vi at man følger vores retningslinjer for, hvordan smykkerne plejes og vedligeholdes, så du kan glædes over dine smykker i længere tid.

Efter brug af creme, parfume og deodorant, bør du vente omkring 10 min. før du tager dine smykker på igen.

Undgå, for så vidt muligt at gnide smykkerne mod ru overflader, både når du bruger dem, men også når du opbevarer dem.

Undgå kontakt med vand og andre væsker. Tag smykkerne af inden du vasker hænder, bader og i det hele taget beskæftiger dig med vand. Smykkerne tåler dog at blive vasket, i begrænset omfang.

Bær ikke smykkerne, når du dyrker sport eller laver andre fysiske aktiviteter.

For at undgå solskade og misfarvning af guldet, bør smykkerne opbevares mørkt.

Hvordan rengør jeg et PureLeaf smykke?

Hvis dine smykker trænger til pudsning eller rengøring, bør der kun anvendes en mild sæbe og vand. Undgå brug af kemiske renseprodukter, da disse ofte er meget hårde ved smykkerne.

Kan jeg udskifte låsen på øreringe?

Ved alle PureLeafs øreringe med ørekrog har du muligheden for at skifte låsen til enten en ørestik eller en øreklips.

Hvilken størrelse skal jeg bruge i MADEIRA armbåndet?

Ved MADEIRA armbåndet kan du vælge mellem small, medium eller large. Disse størrelser indikerer størrelsen på bladet, hvilket dermed angiver omkredsen på armbåndet. Da alle bladene har forskellige størrelser, er der ikke faste mål på de tre størrelsesinddelinger, men nærmere en indikation af en ca. størrelse. Dog skal det siges, at armbåndet kan trykkes lidt ind eller åbnes en smule for at tilpasse håndleddet.

Findes alle jeres styles i guld, hvidguld og sortguld?

Da guld er kundernes klare favorit, tilbyder vi ligeledes flest styles i guld. Det er således kun nogle styles, som også findes i hvidguld og sortguld.

Hvad får jeg ud af at købe et smykkesæt?

Ved køb af smykkesæt får du en halskæde, et armbånd og et par øreringe, der komplimenterer hinanden og dermed passer perfekt sammen. Ved køb af smykkesæt sparer du 25% af den samlede værdi.

Hvilke kæder kan jeg vælge til mit vedhæng?

Til alle vedhæng kan du vælge at tilkøbe en kæde i enten guld, hvidguld eller vegansk læder. Derudover kan du vælge imellem 2 længder på kæderne: 45 cm og 55 cm.

Hvad er vegansk læder?

Vegansk læder er en imitation af læder og der er derfor ikke brugt dyrehud. Der er dog ikke stor forskel på ægte læder og vegansk læder i både udseende og kvalitet. Med valget af vegansk læder står vi inde for en mere ansvarlig produktion.

Bæredygtighed

Hvad betyder bæredygtige smykker?

Hele PureLeafs produktion og smykkerne selv er bæredygtige.


PureLeaf laver håndlavede smykker, som er langt mindre forurenende end masseproducerede smykker. Vi bruger kun genanvendt guld til belægning af vores unikke smykker. På denne måde minimerer vores produktionsproces de negative miljømæssige konsekvenser, der ellers kan være som følge af guldminedrift og smeltning. Da vi kun bruger genanvendt guld, undgår vi ovenikøbet at bidrage til det usunde arbejdsmiljø i mineindustrien.

Hvad er PureLeafs smykker lavet af?

Smykkerne er fremstillet af blade, kviste eller frø, som udtørres og skeleteres i hånden, så det opnår den nødvendige stivhed. Bladene får derefter en kobberbehandling, som gør materialet stærkt og holdbart. Endelig er bladene belagt med 18 karat genanvendt guld, hvidguld og sort guld.

Hvad betyder det, at jeres smykker er IBAMA-certificeret?

Vores smykkeproducent er certificeret af Det Brasilianske Institut for Miljø og Vedvarende Naturressourcer (IBAMA). IBAMA tilskynder til at anvende fair og miljøvenlige teknikker i virksomhedernes påvirkning af naturen. Materiale, der er certificeret af IBAMA, har et godkendelsesstempel fra Brasiliens myndighed inden for bæredygtig skovforvaltning. Ingen truede naturelementer anvendes til fremstilling af IBAMA-certificerede produkter.

pureleaf jewelery image
X
  Din kurv er tomTilbage til butikken
   Beregn fragtomkostninger

   Få 10% og plant et træ

   plant a tree icon

   Plant et træ i Brasilien

   Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og hjælp den brasilianske regnskov. For hver person, der skriver sig op, vil vi plante et træ.

   Dine indstillinger

   Tilmeld dig eller log ind for at tilføje til favorit