Gratis levering: 1-3 hverdage

E-mærket

flag kr.

0 0,00 kr.
0 0,00 kr.

Bag om PureLeaf

Naturens forskelligartede og detaljerede skønhed er vores primære omdrejningspunkt. Med et skarpt fokus på bæredygtighed præsenterer PureLeaf et æstetisk samspil mellem nytænkende smykkedesign, naturens unikke udtryk samt social ansvarlighed og miljøbevidst produktion.

Vores smykker er fremstillet i Brasilien på en base af organisk materiale belagt med 18 karat guld, sortguld eller hvidguld. Det anvendte materiale kommer hovedsagligt fra de midt-vestlige regioner af landet, hvor smukt savannelandskab møder tropiske sumpområder og frodig regnskov. Her indsamles de nedfaldne blade og grene, som fungerer som kernen af smykkerne.

For at bidrage til en udligning af indkomstfordelingen ansættes lokale familier til at tage del i fremstillingsprocessen ved at hjælpe til med at indsamle, tørre og skelettere det organiske materiale brugt i produktionen af smykkerne.

Hele produktionen er certificeret af IBAMA (Det Brasilianske Institut for Miljø og Vedvarende Naturressourcer).

om pureleaf image

Fremstillingsprocessen

Vores smykker skal anses som små kunstværker. Fremstillingen begynder med indsamlingen af det organiske materiale. Dette udtørres og, om nødvendigt, skeletteres inden det efterfølgende behandles for at opnå den nødvendige stivhed. Endelig er bladet klar til at blive belagt med 18 karat guld, hvidguld eller sortguld. Belægningen bliver forsigtigt penslet på, da denne fremgangsmåde sikrer, at ingen detaljer går tabt. Hele fremstillingsprocessen foregår i hånden, hvilket gør det muligt at fremstille et smykke som på alle tænkelige måder bevarer bladets unikke egenskaber.

om pureleaf image

Hvad gør os anderledes?

PureLeaf er en hyldest til detaljen og ikke mindst individualitet og personligt udtryk. Ligesom fingeraftryk er alle blade enestående, og deres unikke karakter bevares ned til mindste detalje i tilblivelsen af vores smykker. Hvert et smykke er håndlavet, hvilket gør det muligt at bevare bladets skønhed og lethed uden at være skrøbeligt.Således gør vi det muligt at bære et smykke, der er helt unikt og som ikke findes magen til.

Vores fokus på lokalsamfundet omkring produktionen sikrer desuden lokale familier en stabil indtægt samt ordnede arbejdsforhold.

Hvorfor vælge os?

PureLeaf kombinerer æstetisk design med en etisk og bæredygtig tilgang til mode. Etisk mode handler for os om passion. Vi brænder for at give vores brugere et produkt, produceret med hjertet på rette sted – med respekt for natur, miljø og ikke mindst de mennesker, som er involveret i produktionen.

om pureleaf image
X
  Din kurv er tomTilbage til butikken
   Beregn fragtomkostninger

   Få 10% og plant et træ

   plant a tree icon

   Plant et træ i Brasilien

   Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og hjælp den brasilianske regnskov. For hver person, der skriver sig op, vil vi plante et træ.

   Dine indstillinger

   Tilmeld dig eller log ind for at tilføje til favorit